Hej!

Jag jobbar som volontärsamordnare för region NORD. Jag sitter på kontoret i Umeå och arbetar för att ge volontärerna de verktyg som behövs för att de ska kunna engagera sig för djuren på ett enkelt sätt. Jag ser till så att vi fortsatt ska vara många som engagerar oss för djuren och så att vi kan bli ännu fler! Som volontär kan du vara med på Vegovision, sommarturnén, dela ut material i postlådor eller vid ett infobord på stan. Det finns hur många engagemangssätt som helst!

Att få jobba med att göra livet bättre för många djur, det är hur fint som helst! Jag får möta människor som vill samma sak och vi kan göra det tillsammans, det är mycket givande! Arbetet är verkligen varierande och det passar mig mycket bra. Från organiserade och skrivande till kreativitet och fysiska aktiviteter.


När jag inte jobbar vill jag gärna skapa på olika sätt. Främst skapa inredning i form av prylar eller skapa upplevelsen som jag suktar efter i inredningen. Det ska vara färg och mönster i rummen jag skapar! Förutom det vill jag gärna sjunga varje dag och skådespela när tid ges. Jag vill vandra i naturen och uppleva lugnet. Och umgås med min familj (fästman och katten Murmur) och mina vänner <3 

När Murmur var mycket liten <3 

IMG_20200316_082633_Bokeh.jpg