Hej!

Jag jobbar som volontärsamordnare för region ÖST och VÄST och sitter på vårt kontor i Göteborg. Det ideella engagemanget började tidigt för mig och Djurens Rätt var då en självklar plattform när jag var en ung djurrättare.  2010 fick jag möjligheten att jobba med djurrätt som anställd och det som volontärsamordnare. Klockrent ju! 

Min främsta uppgift som volontärsamordnare är att stötta upp, engagera och motivera till engagemang. Det finns mängder av sätt att jobba för djuren. I en styrelse, på vår sommarturné, dela ut flygblad, skriva en insändare och mycket mer. 

Mitt jobb är mer än ett jobb och det bästa är nog att det just är så det känns. Att jag får jobba med något som engagerar mig och ständigt omges av engagemang, kreativitet, omtanke, glöd och professionalitet. Det är guld att få jobba med det som känns viktigt och att tillsammans med andra vara med och förändra. 

När jag inte jobbar så spenderar jag gärna tid ute. Helst med en vän och en termos med te. Antingen på en kort tur eller på en längre vandring med ryggan packad med torkad veganmat och underställ. Vid min sida i livet har jag min älskade omplaceringshund Charles. 

 

Bild på Charles och hans bror Bart som tyvärr inte lever längre. ❤️


Charles och Bart.jpg