Hejsan! Jag heter Emanuel och jobbar som Teamledare för IT- och Webbteamet. Min uppgift på Djurens Rätt är att leda vårt team som jobbar med IT-frågor och webbutveckling samt att se till att alla våra medarbetare har de bästa förutsättningarna för ett effektivt och bra IT-stöd i vardagen 👨‍💻. Jag har alltid haft djurrätt och veganism nära till hjärtat och för mig är det perfekt att kunna kombinera detta med min yrkesroll 🌿🌈.

Jag har en lång bakgrund inom olika roller i IT-världen på olika stora företag och kommuner och jag tycker det är väldigt kul att leda, utveckla och arbeta med människor och försöker kombinera detta med min kunskap inom IT ✅. 

På fritiden så älskar jag allting som har med friluftsliv att göra som t.ex. vandring, skidåkning och mountainbiking. Jag engagerar mig själv som ledare inom Friluftsfrämjandet just i mountainbike-sektionen i lokalavdelningen Norrviken som utgår från norra Stockholm. Förutom detta så har jag sysslat en hel del med musikskapande och har ett stort historieintresse 🤓.